Atenció famílies: Arriba Fofito a Lleida, no et perdis el seu espectacle!

Arriba a Lleida l’espectacle de ‘Fofito presenta: Visca el circ’ des del 10 de febrer, sota la gran carpa blanca instal·lada al Recinte Firal de Lleida. Canta, riu, juga i deixa’t sorprendre pels grans artistes internacionals. Durant 90 minuts podràs gaudir d’un veritable circ clàssic i tradicional, juntament amb Fofito i Mónica Aragón recordarem aquestes màgiques cançons que tant coneixem i van marcar 3 generacions. Trapezistes, intrèpids acròbates i malabaristes, seran alguns dels protagonistes d’aquest vertiginós show que trencarà les lleis de la naturalesa humana. No deixeu escapar l’oportunitat de viure una experiència familiar única, sota la gran carpa blanca climatitzada i en una de les sales més còmodes d’Europa.

Les funcions es presentaran sota la gran carpa blanca climatitzada instal·lada al recinte firal de Lleida, amb una capacitat per a 700 espectadors. Amb gran varietat d’horaris, sessions i preus, a la secció d’entrades de la pàgina web www.vivaelcirco.com podreu trobar el calendari de funcions.

 

Es poden adquirir entrades des de 7€, sent els dijous els dies de l’espectador, i per a tots aquells que comprin la seva entrada fins al dia 10 de febrer rebran un 20% de descompte per compra anticipada. A part compten amb gran varietat de descomptes: jubilats, discapacitats, grups més grans de 15 persones, famílies nombroses i monoparentals…

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

D’altra banda, tots els infants que facin anys entre els dies 10 de febrer i 5 de març estaran convidats a l’espectacle i, els seus acompanyants, amics i familiars, obtindran un descompte especial, A més a més, tindran un moment amb Fofito i Mónica Aragón, una experiència que, de ben segur, recordaran per sempre.