Arriba la desena edició de la caminada popular contra el càncer a Lleida

L’Associació Contra el Càncer de Lleida celebra aquest diumenge la 10a caminada solidària En Marxa Contra el Càncer. Un any més, l’Associació ha creat un podi simbòlic pels clubs esportius o gimnasos/ empreses / escoles. La idea és que els socis dels gimnasos, treballadors de les empreses de Lleida o els pares i nens de les escoles de Lleida inscrits a la caminada s’identifiquin al formulari d’inscripció a quina categoria pertanyen. D’aquesta manera, quan acabin les inscripcions, l’Associació atorgarà un obsequi al gimnàs o club esportiu, empresa i escola guanyadora.

 

L’esdeveniment s’iniciarà a les 10.00h del matí des de la passarel·la dels Camps Elisis. Es farà un recorregut, d’aproximadament uns 9 kilòmetres, per la canalització del riu Segre fins a Grenyana i tornar.

 

Serà un dia per gaudir de l’esport a l’aire lliure tots junts i a l’hora lluitar contra el càncer. La X edició compta amb el patrocini de Cudòs Consultors, Grup Voltes, Fruits de Ponent, Pàmpols Packaging, Plusfresc i Fundació “La Caixa”. A més, compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, DOP Les Garrigues i Solan de Cabras.

Les inscripcions es poden fer a través de l’aplicació Rock the Sport; presencialment, a la Seu de l’Associació Contra el Càncer a Lleida (c/Pallars, 25) de dilluns a divendres de 10.00h a 13.30h i dimarts i dijous també de 15.00 a 18.00h. fins al 7 d’octubre a les 13.30h; i el mateix dia de la caminada, al punt de sortida, a partir de les 9.00h.

 

La recollida del Welcome Pack (samarreta, oli, barreta, mel i aigua) serà dissabte 8 d’octubre de 10.30h a 13.30h i de 16.30h a 19.00h a la Seu de l’Associació o també el mateix dia de la caminada, al punt de sortida.

 

El preu de la inscripció és de 12 euros pels majors de 12 anys i la resta gratuït. La inscripció es destina íntegrament a la continuïtat dels serveis i prestacions que ofereix l’Associació a persones amb càncer i als seus familiars.Durant el 2021, l’Associació Contra el Càncer a Lleida ha atès a 1.383 persones entre pacients i familiars; té més de 103 delegacions i juntes locals i compta amb 800 voluntaris i 4.892 socis.

A més d’obtenir un Welcome pack, tots els participants podran gaudir d’una jornada d’esport, ja que en finalitzar a la caminada també hi haurà un masterclass de zumba a càrrec de Factoria D. També tots els participants a la caminada entren automàticament a un sorteig on poden guanyar un massatge a Centre Odai, dos lots de productes de bellesa d’Alicia Orellana, un dinar al Restaurant O Sole Mio, 2 paelles, gentilesa d’Albert Soler i 3 lots de Roscosfruits.