Arriba a Alcoletge la segona Fira de Playmobil

Alcoletge acull per segona vegada la fira de col·leccionisme de Playmobil que tindrà lloc el pròxim dissabte 25 i diumenge 26 de març. La fira estarà ubicada al Pavelló Municipal d’Alcoletge, al carrer del Mirador del Segrià, i s’hi podrà accedir gratuïtament de 10.00 hores a 14.00 hores i de 17.00 hores a 20.00 hores. La posada en escena comptarà de diferents diorames amb diverses temàtiques.

Entre les activitats que formaran part de la fira, hi haurà ‘busca click’, que consisteix a trobar un clic, dibuixos per pintar i monitors que maquillaran les cares dels més menuts, fins i tot, hi haurà un sorteig d’un lot de Playmobil. A banda, hi haurà botigues on es podran comprar diversos Playmobil, des dels més nous fins als més antics.

 

La fira l’organitza un grup de veïns i veïnes del municipi i l’Ajuntament d’Alcoletge i compta amb la col·laboració de l’Associació AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya). D’aquesta forma, els assistents podran fer-hi donacions.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!