Arrestat un vigilant del COE per ejacular en ampolles d’aigua de dues companyes

La Policia Nacional ha arrestat un vigilant de seguretat del Comitè Olímpic Espanyol (COE) acusat de contaminar repetidament les ampolles metàl·liques d’aigua de dues companyes de treball amb la seva ejaculació, segons ha confirmat un portaveu de la Prefectura Superior de Policia de Madrid.

L’incident va ser descobert al gener gràcies a les càmeres de seguretat del mateix edifici on treballava l’acusat. Els seus companys intentaven esbrinar qui havia robat diversos objectes en alguns despatxos quan van descobrir que aquest vigilant del torn de nit es masturbava i ejaculava dins de dues ampolles d’aigua pertanyents a dues empleades del Comitè. Les imatges van revelar que aquest comportament ja s’havia repetit diverses vegades.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Després de revisar les gravacions, els responsables del centre van denunciar els fets el 9 de gener a la comissaria d’Hortaleza. Dos dies després, el vigilant, que no tenia accés al circuit intern de càmeres, va ser detingut sota l’acusació de delicte contra la integritat moral i d’agressió sexual.

L’acusat, un ciutadà nascut el 1955 sense antecedents penals, estava a punt de jubilar-se. Les víctimes, nascudes el 1985 i el 2002, van explicar als agents que des del novembre notaven canvis en la posició de les seves ampolles i que sovint percebien un sabor i una olor estranys a l’aigua.

L’arrestat va justificar el seu comportament dient que les seves companyes més joves «li feien la vida impossible» a la seva esposa, que també treballava al centre, una afirmació que les víctimes van negar, segons fonts de la investigació. L’individu ha estat acomiadat i inhabilitat provisionalment per exercir tasques de seguretat.