Arrenca a Lleida una nova edició del Porcpassió amb el porc com a eix gastronòmic

Imatge de la presentació

Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

 

A partir d'aquest divendres i fins al dia 30 de novembre, se celebra a Lleida i província per 7è any consecutiu la mostra gastronòmica Porcpassió. Una iniciativa que promociona l'excel·lència d'un producte molt arrelat a les terres de Lleida com és el porc, de la mà dels restaurants més innovadors i avantguardistes. El potencial gastronòmic del porc és innegable. Hostaleria de Lleida segueix fent valdre la riquesa de la gastronomia de Lleida apostant des de fa set anys pel porc. En aquesta ocasió, 30 restaurants de Lleida i província proposen delicioses degustacions amb un punt de trobada en comú: posar en relleu la capacitat innovadora dels establiments participants i destacar els productes locals.

 

Tot un mes per tastar creacions com el pop roquer amb panxeta de porc durot fumada, papa criolla i emulsió chipotle; lingot cruixent de peus de porc & bolets; entrepà d'hamburguesa gourmet Pulled Pork; tupí de galtes amb patates emmascarades i allioli de codony; filet d'ibèric amb salsa cafè de París; hummus de cigrons amb botifarra negra; ofegat de la Segarra i peu de porc guisat… Els restaurants participants a Porcpassió 2018 són: La Masia, Cantamanyanes, L'Antiquari Tapes de Mercat, Hostal del Carme, Hostal Jaume, NH Pirineos, Fonda Farré, Hostal Vall d'Àneu, Aimia, Ambrosia, Artapa 1224-Gastrobar, Balasch&Co, Brasa d'Or, Cal Farré, Cal Nenet, Can Pere, Click Menú, Comba, Cràpula, De Tapas, El Celler del Roser, Gaudium, Julián, L'Espurna, La Boscana, La Huerta, Lo Ponts, Monestir de Les Avellanes, Petit Català i QR Cafè.

 

Tant a la guia gastronòmica online www.gastronomiadelleida.com com al bloc www.movimenth.com es pot consultar el llistat dels 30 restaurants amb la seva oferta gastronòmica i un pràctic mapa geolocalitzador perquè l'usuari pugui conèixer la seva ubicació exacta i organitzar la seva ruta Porcpassió 2018. A més, a través d'aquesta pràctica Guia es pot compartir directament la informació amb els amics, ubicació des del punt en el qual es troba l'usuari, etc. Sortir a gaudir de les ofertes de la cuina del porc a Lleida i província és molt fàcil i variat. No et perdis aquesta oportunitat per a gaudir de la bona cuina amb aquest producte tant lleidatà!