Arrenca el gruix de cursos de la Universitat d’Estiu a Lleida

Arrenca el gruix de cursos de la Universitat d’Estiu a Lleida| Redacció – Fotografia: Universitat de Lleida

 

Més de 450 persones s'han matriculat als cursos de la 23a Universitat d'Estiu de la UdL que tindran lloc a la ciutat de Lleida a partir d'aquest dilluns. El campus de Cappont acollirà les classes que es faran fins el dia 17 sobre temàtiques com ara l'apicultura, la domòtica, el cinema o l'educació emocional. El major gruix d'alumnat es concentra en els cursos virtuals sobre noves tecnologies. 

'Social Media Management. Comunicació i Promoció Efectiva a les Xarxes Socials', 'Estratègies Web 2.0 per a la Recerca de Feina' i 'Gestió Productiva del Correu Electrònic amb el Gmail' han penjat el cartell de 'complet' amb 50 inscrits en cadascun dels cursos. Dins dels presencials, també ha tingut molt bona acollida i nivell de matriculacions a 'El Joc d'Escriure. Iniciació a l'Escriptura Literària', que ha hagut d'ampliar les 25 places inicials fins a les 31 per l'elevada demanda. 
 
Entre l'oferta que es desenvoluparà els propers dies a la capital del Segrià també destaca el curs de 'Fotografia de Natura', a càrrec del professor de Zoologia i Fotografia científica Albert Masó. Amb més de 60.000 imatges de natura al seu arxiu i 18 premis al seu currículum, en el curs de la UdL aprofundirà en la fotografia de paisatge, de fauna en llibertat i d'aproximació als elements diminuts (macro de camp). 
 
Tremp ha estat la primera seu en realitzar cursos d'aquesta edició de la Universitat d'Estiu, amb 'Ambients Passats, Sòls Presents: els Sòls en l'Estudi del Quaternari'. A Arbeca, fins el proper dia 10 de juliol, té lloc el 'Curs teoricopràctic d'arqueologia Vilars 2015' i a Agramunt se n'organitza un sobre 'Art i Territori'. L'oferta de la Seu d'Urgell es concentra en la setmana del 20 al 26 de juliol.