Sense Categoria

Arran Lleida porta carbó a les seus del PP, el PSC i bancs com el Santander i el BBVA

Avatar
  • gener 8, 2018
  • 1 min read
Arran Lleida porta carbó a les seus del PP, el PSC i bancs com el Santander i el BBVA

Imatge de membres d'Arran Lleida tirant carbó a la seu del PSC | Arran Lleida

 

La formació independentista d'Arran va portar la nit de Reis carbó a les seus lleidatanes del PP, de l'Ajuntament de Lleida, el BBVA, el Banc Santander, La Caixa i la seu del PSC. Segons el costum de portar carbó aquells nens que no s'hagin portat bé, Arran Lleida ha decidit fer el mateix a les seus dels partits «responsables de la repressió i la nostra misèria».

 

Tal com van explicar des de la formació l'objectiu d'aquesta acció simbòlica és «visibilitzar, senyalar i denunciar els culpables de la misèria a la qual ens aboquen les multinacionals, els bancs i l'oligarquia». «Malauradament, aquests no són ni de bon tros els únics que aquest any s'han tornat a portar malament».

 

En aquest sentit, des d'Arran Lleida tampoc s'obliden de C's, les empreses que «exploten als seus treballadors, les multinacionals que ens aboquen al consumisme extrem, al sexisme i a la cosificació o l'Església com a part activa de l'ofensiva ultracatòlica contra els nostres drets i llibertats sexuals i reproductius».

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *