Arlo & Brian Caffrey junts en una actuació especial al Cafè del Teatre

Arlo & Brian Caffrey junts en una formació especial, per tocar en directe les cançons d’un dels músics que més els ha influenciat: Tom Petty. Junts, revisitaran els temes d’un dels discos més emblemàtics de Petty: WildFlowers; incorporant al repertori algunes de les cançons més reconegudes i escoltades del músic nord-americà que ens va deixar recentment. Un homenatge a la música de Petty des de l’escenari, on tant ens va fer gaudir.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Tom Petty, músic i cantant nord-americà, conegut pel seu treball amb la banda Tom Petty and The Heratbreakers i cofundador també del supergrup The Travelling Wilburys. Autor de cançons molt conegudes com American Girl, Free Fallin’ o Learning to Fly entre d’altres, Petty ha venut més de vuitanta milions de discos i la prestigiosa revista Rolling Stone el va escollir en la seva llista dels 100 millors artistes de tots els temps. L’any 1994 va publicar el disc WildFlowers, el primer produït per Rick Rubin i un dels més personals i genials de Petty.

 

La revista Rolling Stone situa a Wildflowers en el número dotze de la seva llista dels millors discos, i inclou tres senzills, el més notable “You Don’t Know How It Feels”, que va arribar a la tretzena posició de la llista Billboard Hot 100 i al primer lloc de la Mainstream Rock Tracks. L’any 2020 es va editar el disc pòstum WildFlowers and all the Rest, un disc doble amb totes les cançons que Petty va gravar i que la companyia discogràfica no va voler editar en el seu moment.

Brian Caffrey, cantautor dublinès, viu a Lleida des del 2006. Amb 7 àlbums com a solista, ha gravat l’últim en solitari al seu propi estudi ‘Room to Fly’ (2021). Un multiinstrumentista que toca en directe la guitarra acústica i l’harmònica. Podeu trobar la seva música a Spotify, Amazon, iTunes i altres plataformes.

 

Arlo el componen 6 músics de Lleida, tots ells amb diferents trajectòries en bandes com Primavera Negra, Rosas Rojas o Crazy Notes, i que compten amb diversos discos al mercat. Arlo és el nom del músic i fill de Woody Guthrie, i és per aquest sextet un tret d’identitat molt lligat a les bandes i els músics que més els han influenciat: Neil Young, Dylan, Stones, Tom Petty, Wilco, Ben Harper… La banda té dos discos publicats: Arlo i Música fuera de Tiempo.