Cultura

Arlo & Brian Cafrey junts en una formació especial i en concert a Lleida

Junts, revisitaran els temes d’un dels discos més emblemàtics de Petty: WildFlowers

Marta Romera
  • desembre 20, 2022
  • 2 min read
Arlo & Brian Cafrey junts en una formació especial i en concert a Lleida

Arlo & Brian Caffrey junts en una formació especial, per tocar en directe les cançons d’un dels músics que més els ha influenciat: Tom Petty. El concert tindrà lloc el 26 de desembre a les 20:30 h al Cafè del Teatre de Lleida. Arlo & Brian Caffrey junts en una formació especial, per tocar en directe les cançons d’un dels músics que més els ha influenciat: Tom Petty. Junts, revisitaran els temes d’un dels discos més emblemàtics de Petty: WildFlowers; incorporant al repertori algunes de les cançons més reconegudes i escoltades del músic nord-americà que ens va deixar recentment. Un homenatge a la música de Petty des de l’escenari, on tant ens va fer gaudir.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Tom Petty, músic i cantant nord-americà, conegut pel seu treball amb la banda Tom Petty and The Heratbreakers i cofundador també del supergrup The Travelling Wilburys. Autor de cançons molt conegudes com American Girl, Free Fallin’ o Learning to Fly entre d’altres, Petty ha venut més de vuitanta milions de discos i la prestigiosa revista Rolling Stone el va escollir en la seva llista dels 100 millors artistes de tots els temps. L’any 1994 va publicar el disc WildFlowers, el primer produït per Rick Rubin i un dels més personals i genials de Petty.

 

La revista Rolling Stone situa a Wildflowers en el número dotze de la seva llista dels millors discos, i inclou tres senzills, el més notable ‘You Don’t Know How It Feels’, que va arribar a la tretzena posició de la llista Billboard Hot 100 i al primer lloc de la Mainstream Rock Tracks. L’any 2020 es va editar el disc pòstum WildFlowers and all the Rest, un disc doble amb totes les cançons que Petty va gravar i que la companyia discogràfica no va voler editar en el seu moment.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *