Itziar Castro, sobre Ares Teixidó: «Me la folla**»

Imatge d'arxiu de l'Ares Teixidó.   | España Diario

 

‘La Petonada’ d’aquest any ha tornat a aplegar moltíssimes persones per celebrar Sant Jordi, una de les jornades més especials de Catalunya on s’intercanvien roses i llibres, però també petons. El millor dia de l’any per Ares Teixidó, segons ha expressat ella mateixa a través de les seves xarxes socials, compartint històries a Instagram sobre diferents moments viscuts, com quan s’ha trobat amb l’actriu Itziar Castro.

 

Aquest 23 d’abril, a la plaça de la Universitat, a Barcelona, s’han aplegat centenars de persones per participar en ‘la Petonada’, un acte organitzat per Òmnium Cultural, juntament amb el suport d’una vintena d’entitats del col·lectiu LGBTI. El 2019 és el quart any consecutiu que se celebra aquest acte reivindicatiu, sota el lema «estima com vulguis», que vol visibilitat els nous models de relacions en contraposició al tradicional «cavaller» i «princesa».

 

L'actriu Itziar Castro a la Petonada de Barcelona 2019

L'actriu Itziar Castro a 'la Petonada' de Barcelona 2019 | Instagram (@itziarcastro)

 

 

Itziar Castro s’emociona massa en veure Ares Teixidó

L’actriu catalana de ‘Vis a vis’, Itziar Castro, ha estat l’encarregada de presentar l’acte, juntament amb altres personalitats catalanes com la periodista Imma Sust, al qual hi ha assistit la popular presentadora Ares Teixidó, tal com ho va compartir a les seves històries d’Instagram. En elles, la lleidatana mostra com va ser trobar-se amb Castro i Sust i la reacció de la primera no té pèrdua.

 

Segons la primera història, Itziar Castro la va rebre amb una gran excitació i Imma Sust va assegurar: «A aquesta dona me l’estimo tant! És com una germana per mi», llavors es pot veure que l’actriu catalana li tira els trastos a Ares: «Doncs ara me la tiraré, a la teva germana». I la periodista no es queda curta en respondre: «Fes-ho. És una mica marranota»

 

En la següent història, Ares Teixidó va compartir una instantània amb l’actriu, sota el text: «Em vaig besar fort amb Itziar Castro i tinc proves…», però la presentadora no va ensenyar-les. A continuació sí que va compartir la fotografia on surt fent-se un petó amb l’Imma Sust: «Ahir no van faltar petons. Visca el poliamor i visca tu @sustimma».

 

 

Ares Teixidó i Itziar Castro a la Petonada de Barcelona 2019

Ares Teixidó i Itziar Castro a la Petonada de Barcelona 2019 | Instagram (@aresteixido)