Comarques

El popular Ara Malikian actuarà a Cervera al febrer

L'artista viatja durant el concert pels somnis d'un infant

Marta Romera
  • gener 17, 2023
  • 2 min read
El popular Ara Malikian actuarà a Cervera al febrer

La gira The Ara Malikian World Tour arriba a Cervera i viatjarà, com fins ara, pels somnis d’un nen. «Quan vaig veure el meu fill caminar per primera vegada després de mesos de caigudes, intents fallits, cops i tornada a provar, vaig entendre que un dia tots vam ser aquesta força que el temps fa que oblidem», explica l’artista.

  • Lloc: Gran Teatre de la Passió
  • Dia: 26 de febrer de 2023
  • Hora: 19:00

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Els nens són els éssers més autèntics que et pots trobar, són salvatges, són la tendresa en la seva essència i estan plens d’una veritat insultant, no tenen por d’equivocar-se, són lliures i expressius i tot allò que fan és ple d’art. Si mires un nen entens gairebé tot el que vas ser i fa un temps que no et permets ser.

 

Aquesta gira és el resultat de veure créixer el seu fill, «és el resultat del meu creixement al seu costat, és tots aquests sons i melodies que intenten donar forma al que he sentit i m’ha inspirat d’ell i de la vida a través d’ell. És una trobada amb el nen que no vaig poder ser i hauria somiat ser. És un homenatge a aquests éssers que són tan lliures com un ocell lliure».

 

Aquesta gira és plena de dinosaures, calamars robòtics, màquines del temps, pianos voladors i moixaines bilingües, aquest disc és això que l’artista, assegura, havia oblidat i que és tan poderós; la Màgia de trobar cada dia i cada camí fascinants, portin el que portin.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *