Aqualia estrena a Lleida un nou servei d’avisos SMS per comunicar avaries

Imatge d'un telèfon mòbil amb un SMS enviat per Aqualia

Imatge d'un telèfon mòbil amb un SMS enviat per Aqualia | Aqualia

 

Aqualia ha posat en marxa a Lleida un servei d'avisos per SMS per comunicar possibles situacions d'avaria en la xarxa municipal d'aigua, que avisa els usuaris afectats en cas d'una incidència, i també de la resolució d'aquesta. El sistema s'activa automàticament si s'ha facilitat el número del telèfon mòbil a l'empresa.

 

La companyia vol millorar així el servei prestat, ampliant els seus canals de contacte i els seus horaris d'atenció, posant a la disposició de tots els usuaris diferents formes de realitzar les seves gestions. A més, Aqualia també avisa a través d'aquest sistema del possible impagament d'una factura, ja sigui per la finalització del període voluntari del pagament o per devolució del banc per qualsevol motiu.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Aqualia ofereix la possibilitat de realitzar la gestió a través de l'app Aqualia Contact

En el text de l'SMS s'indica que Aqualia ofereix la possibilitat de realitzar la gestió a través de l'app Aqualia Contact, que permet efectuar el pagament a qualsevol hora de qualsevol dia de la setmana i des de qualsevol lloc, simplement amb el mòbil o la tauleta. Així mateix, també es pot realitzar aquesta gestió a través de l'oficina virtual, accessible des del web d'Aqualia o a través del telèfon gratuït de l'empresa.

 

La firma destaca que tots aquests canals (SMS, app, oficina virtual i telèfon) que no requereixen la presència física, eliminen les incomoditats dels desplaçaments i possibles esperes, i a més contribueixen a cura del medi ambient en prescindir de l'ús del paper o de la contaminació associada als diferents mitjans de transport.

 

També et poden interessar…