El web i l’app de Fruiturisme permeten fer un tour virtual per l’església de Sant Antolí

L’Ajuntament d’Aitona ha presentat al Consell Parroquial de Lleida el tour virtual per l’església de Sant Antolí, una iniciativa pionera al Segrià en l’àmbit de l’administració local i una de les principals novetats que des d’enguany presenta el web www.fruiturisme.cat -que ha estat sotmès a un profund procés de renovació- i la nova app de Fruiturisme -que ha impulsat el consistori aquest 2022-. 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Es tracta d’un recorregut telemàtic que qualsevol usuari o usuària pot fer de forma senzilla, visual i didàctica a través de l’apartat Espai virtual del web i l’app de Fruiturisme. Així, un cop si accedeix, es pot dur a terme una visita virtual a través d’imatges reals i actuals de l’església de Sant An-tolí i recórrer a cop de clic els seus diferents espais: la plaça, les escales, la façana, la porta, el hall, les ales dreta i esquerra, la pila i tot l’interior de l’edifici. El recorregut, a més, es pot dur a terme en 360º, el que permet gaudir d’una panoràmica completa de l’església i de tots els seus elements.

Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, destaca que «aquesta és una eina perfecta per a seguir dignificant i promocionant el patrimoni religiós d’Aitona, un dels més rics de tot el nostre territori i un veritable orgull per al poble». Rosa Pujol, a més, afegeix que «seguim apostant des de l’Ajuntament per fer de Fruiturisme un projecte turístic líder, pioner i de referència a casa nostra, capaç d’acostar tots els seus actius i donar-los a conèixer els 365 dies de l’any».

 

El de l’església de Sant Antolí, però, no és l’únic recorregit virtual que es pot fer. I és que a la secció Espai virtual del web i l’app de Fruiturisme ja s’hi poden trobar també audioguies, vídeos, fotografies, materials didàctics, mapes i recreacions en 3D dels principals elements patrimonials i turístics del municipi.