Cultura

T’interessa: L’Aplec canviarà de data l’any vinent!

Marta Romera
  • octubre 4, 2022
  • 2 min read
T’interessa: L’Aplec canviarà de data l’any vinent!

El XLII Aplec del Caragol de Lleida modifica les dates de celebració i se celebrarà els dies 2, 3 i 4 de juny. Així ho ha comunicat la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll), ja que l’entitat considera que una festa d’aquesta magnitud no pot coincidir amb les pròximes eleccions municipals fixades pel darrer cap de setmana de maig del 2023.

firetes-lleida-bo

En aquest sentit, el president de la Fecoll, Ferran Perdrix, ha explicat que «cal fer aquest canvi per qüestions de seguretat, perquè seria impossible comptar amb prou agents de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra per vigilar tota la celebració, a més de tenir la presència dels efectius necessaris de Creu Roja». El president de la Fecoll també ha apuntat que «pot haver collistes que hagin d’estar en les taules dels col·legis electorals. És per aquestes raons que la Fecoll considera millor que el XLII Aplec del Caragol de Lleida se celebri el primer cap de setmana de juny i no el darrer de maig», ha finalitzat.

Pel que fa a la Setmana Cultural de l’Aplec del Caragol, l’activitat tindrà lloc com és habitual la setmana en curs de la festa, és a dir, de dilluns 29 de maig al dijous 1 de juny de 2023.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *