Apareix una maleta a Espanya amb un cos a dins

Un home, aquest dijous, que passava per la zona de Balaídos, a Vigo, ha descobert un cadàver en avançat estat de descomposició i aparentment desmembrat dins d’una maleta abandonada en un solar. Els fets van succeir a primera hora de la tarda al descampat del carrer Espedrigada. Els indicis inicials apunten que les restes podrien pertànyer a una dona.

La maleta, de grans dimensions i envoltada amb el plàstic habitual d’aeroports, portava mesos abandonada, probablement des de l’agost, en aquest terreny annex a un habitatge, segons ha informat una veïna. Pel que fa a la procedència de l’embalatge, diverses hipòtesis estan sota consideració, incloent-hi la possibilitat que algú l’hagués portada d’un aeroport i posteriorment la descartés. El cos de la dona es trobava en un estat avançat de descomposició, i es durà a terme una anàlisi química per intentar recuperar empremtes dactilars.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La Policia Nacional ha pres mostres d’ADN del cadàver per enviar-les al laboratori, ja que l’estat avançat de descomposició dificulta l’anàlisi d’empremtes. La identificació del cos podria trigar diversos dies. El veïnat, impactat per la tràgica troballa, esperen respostes sobre aquest cas de violència.