Apallissa una dona embarassada i provoca el seu avortament a Lleida

Imatge d'una dona embarassada tocant-se la seva panxa

El judici tindrà lloc a l'Audiència de Lleida | Pixabay

La Fiscalia de Lleida demana sis anys i mig de presó per a un acusat d'haver apallissat una dona embarassada de sis setmanes i provocar que avortés.

 

Els fets van passar la matinada del 25 de juny de 2018 a la sortida d'una discoteca de Lleida, a la LL-11. Segons el ministeri públic, l'acusat, R. A. E. M., de 35 anys i nascut a la República Dominicana, es va dirigir cap a la dona amb una actitud dominadora i de menyspreu absolut recriminant-li alguna cosa i la va llençar amb força contra un cotxe aparcat, la va agafar pels cabells i la va colpejar a l'abdomen. La víctima pateix des de llavors un trastorn depressiu. El judici se celebrarà a l'Audiència de Lleida el 25 de març.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Estrès causat per por a perdre el fetus

Segons la fiscalia, acusat i víctima havien anat amb un grup de gent a la discoteca i l'acusat sabia que estava embarassada i que podia perdre el fill, com finalment va passar el 19 de juliol de 2018 a conseqüència de l'agressió i de l'estrès causat per por a perdre el fetus.

 

El ministeri públic sol·licita que s'imposin a l'home quatre anys i mig de presó per un delicte d'avortament i dos anys de presó per un delicte de lesions, amb l'agreujant de gènere. També demana que se li prohibeixi acostar-se o comunicar-se amb la dona durant quinze anys i que la indemnitzi amb 43.160 euros per les lesions patides, la pèrdua del fetus i el trastorn depressiu. L'home, té antecedents per tràfic de drogues.

 

També et poden interessar…