La Fundació Antisida de Lleida programa proves ràpides del VIH i sífilis

La Fundació Antisida de Lleida realitzarà del dilluns 17 al 19 d’octubre proves de cribratge ràpid del VIH i sífilis a diferents facultats de la Universitat de Lleida, en el marc de la Setmana Europea de la Prova. L’objectiu d’aquesta acció és acostar la prova gratuïta, ràpida i confidencial, i informar sobre la importància del test ràpid del VIH per permetre a la persona beneficiar-se d’un seguiment mèdic, accedir a un tractament eficaç que millori la qualitat de vida, així com adoptar les mesures necessàries per evitar la transmissió del VIH.

En concret personal tècnic de l’entitat realitzarà les proves en horari de matí de 10.00 a 14.00 hores:

  • Dilluns 17: Campus de Cappont.
  • Dimarts 18: Campus Agroalimentari, Forestal i Veterinari i Facultat de Medicina.
  • Dimecres 19: Facultat de Lletres (Rectorat).

Es recomanable que es facin la prova del VIH les persones que han tingut relacions sexuals amb penetració sense preservatiu amb una o diverses parelles de les quals desconeixen si estaven infectades o no, i també les que han tingut alguna infecció de transmissió sexual.

 

La Fundació Antisida de Lleida és una entitat no governamental que promou activament la prevenció de la salut afectivosexual en aquest àmbit i que incideix directament a aquelles persones que han pogut tenir una conducta de risc. És important poder oferir de manera confidencial i voluntària un tracte personalitzat i professional en la matèria.