Sense Categoria

Anonymous destapa els noms dels jutges que van insultar els independentistes

Avatar
  • setembre 20, 2018
  • 3 min read

El tribunal suprem en arxiu | Cedida

 

La polèmica està servida. Després que a darrera hora d’ahir dimecres es filtressin diverses converses on jutges de l’estat insultaven els líders independentistes, ‘Anonymous Catalonia’  ha anunciat avui que aniria publicant els noms dels jutges que protagonitzen aquests controvertits correus. Dit i fet: Anonymous ha publicat, al punt de les sis de la tarda, fins a tres noms dels diferents magistrats implicats.

 

En aquests correus, de fet, arribaven a comparar l'independentisme amb el nazisme i a qualificar els polítics catalans com a «colpistes» o «virus». Més enllà d’aquestes acusacions, els jutges propinaven frases com «amb colpistes ni es negocia ni es dialoga» o «el cop d’estat se salda amb vencedors i vençuts».

 

Els jutges que van insultar els líders independentistes

Agustín Vigo Morancho ha estat el primer incriminat per ‘Anonymous’. El grup ha tret a la llum la identificació del magistrat protagonista dels correus, traient a la llum que la seva tasca actual és la de president de la sala 14 de l’Audiència Provincial de Barcelona. Morancho, així mateix, havia estat també magistrat a l’Audiència provincial de Tarragona.

 

 

Més enllà de Vico Morancho, ‘Anonymous’ ha tret a la llum el nom de Carlos Peinado Domínguez, jutge que opera a Andalusia, tot i que va estar «9 anys destinat a Girona». Aquest, de fet, va comentar als correus que els independentistes són una «grip separatista», i també va assegurar: «El Codi Penal, (…) serà l’única manera de deixar clar a alguns que mai no poden situar-se per sobre de la llei».

 

El tercer i, de moment, darrer assenyalat ha estat José Carlos Martín Martín, de 47 anys. Sempre segons revela el compte prèviament esmentat, aquest també hauria estat actor principal dels correus en dir que els independentistes són un «virus» i que va marxar del seu poble, a la Costa Brava, per tal que «no infectés el seu fill».

 

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *