L’Animac i la Puck Cinema Caravana celebren el Dia Internacional del Cinema d’Animació

La Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya, Animac, i la Puck Cinema Caravana celebraran el Dia Internacional del Cinema d’Animació divendres, 28 d’octubre.

 

Així, de 17.30 a 19.30 hores, a la cantonada Vila de Foix amb Av. Blondel, la Puck Cinema Caravana presenta la seva nova cartellera amb 14 curtmetratges d’animació ‘Nobody is normal’. L’activitat és gratuïta.

A les 19 hores, el CaixaForum Lleida es projectarà la pel·lícula ‘Flee’, un film sobre un refugiat afganès resident a Dinamarca que accepta contar la seva història personal amb la condició que no es reveli la seva identitat. Per aconseguir aquest propòsit, el director va decidir emprar un estil d’animació que no només protegia el protagonista, sinó que potenciava la seva història. Dinamarca, 2021 (VOSE) Durada: 89 min. Edat recomanada: +16. Entrada: 6 €.

Entre totes les persones assistents a la Puck Cinema Caravana i a la projecció del film ‘Flee’, que comparteixin a les xarxes una fotografia amb l’etiqueta #JoSocAnimac, es farà un sorteig d’un abonament doble per a la pròxima edició d’Animac, que tindrà lloc al Teatre de la Llotja a Lleida del 23 al 26 de febrer i online del 3 al 12 de març de 2023.