Animac crea un grup de cinema d’animació a la Biblioteca Pública de Lleida

La Mostra de Cinema d’Animació de Catalunya Animac i la Biblioteca Pública de Lleida ha creat un nou grup de cinema d’animació vinculat al mateix esdeveniment. L’objectiu de la iniciativa és endinsar-se en el gènere d’animació i esdevenir un club d’espectadors de la Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya, que tindrà lloc a Lleida entre el 15 i el 18 de febrer de 2024.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Al capdavant d’aquest grup estarà l’actual coordinador tècnic d’Animac i gestor cultural, Jordi Larios. Larios està graduat en la primera promoció de l’Escola del Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC) i desenvolupa projectes videogràfics i de gestió cultural en l’àmbit audiovisual. També és professor d’història del cinema a l’Escola Catalana de Cinema i Televisió (ECCiT).

Les sessions es duran a terme els dijous entre octubre i febrer de 2024 a la Biblioteca Pública de Lleida. Les inscripcions ja han començat i són del 4 al 12 de setembre a través del formulari web. Per a més informació, consulta aquest enllaç o bé adreça’t directament a la biblioteca en els períodes d’inscripció (setembre i desembre).