Ángeles Ribes presenta el llibre de la catedràtica Teresa Freixes «155. Los días que estremecieron Cataluña» a Lleida

La portaveu de Cs a la Paeria, Ángeles Ribes, mostrant la denuncia contra Arran a la fiscalia, acompanyada d'Arrimadas

La portaveu de Cs a la Paeria, Ángeles Ribes, mostrant la denuncia contra Arran a la fiscalia, acompanyada d'Arrimadas | ACN

 

La portaveu del grup municipal de Ciutadans (C's) a l'Ajuntament de Lleida, Ángeles Ribes, presentarà aquest dimarts el llibre de la catedràtica en Dret Constitucional Teresa Freixes «155. Los días que estremecieron Cataluña». L'acte, que tindrà lloc a la Sala Jaume Magre de Lleida (carrer Bisbe Torres, 2), comptarà amb l'autora, que «a més d'explicar la seva experiència personal, analitzarà al detall el procés, més enllà del que la professora anomena «els plens de la vergonya» celebrats al Parlament de Catalunya el setembre de 2017″. Ribes ha explicat que, «com molts de nosaltres, Teresa Freixes ha seguit el procés i ha viscut, en primera persona, les coaccions, mentides i imposicions que han portat al límit a la societat catalana».

Invitació a l'acte

Invitació a l'acte | LleidaDiari.cat

 

Per a Ribes «és un gran honor» presentar «155. Los días que estremecieron Cataluña» a Lleida. «En el seu llibre, Teresa Freixes explica que el secessionisme vol imposar-nos un model polític totalitari», ha manifestat Ribes, que ha animat a tots aquells ciutadans «cansats de tota aquesta situació» a venir a la presentació del llibre demà dimarts a les 19.00 hores. Després de la presentació del llibre, Teresa Freixes signarà exemplars a la cafeteria Topkapi, al costat de la sala Jaume Magre. L'entrada als dos esdeveniments és lliure.

 

C's i les pintades a Lleida

Cal recordar que la presidenta de Ciutadans (C's) a Lleida, va denunciar fa unes setmanes a través de les seves xarxes socials les pintades que han aparegut en unes tanques del barri de la Bordeta de Lleida. «Expulsem a C's de Catalunya», és el text que es pot llegir a les pintades que, segons Ribes, han escrit «els dels somriures». Malgrat això, la presidenta del partit els hi pregunta que: «Si per les urnes no ens podeu expulsar, ja que som el partit més votat a Catalunya, com ho penseu fer supremacistes?».

 

El malestar de Ribes va arribar fins al diari La Razón, a on també ve enviar un vídeo denunciat aquest tipus «d'atacs» que manifesta rebre per part dels que titlla «d'intolerants». En el vídeo emès per La Razón, Ribes assegura que els autors d'aquesta pintada «han anat més enllà», ja que «per molt que es creguin que els carrers són seus, els carrers són de tots i no expulsaran de Catalunya a l'1.100.000 de persones que ens van votar en les darreres eleccions i, encara menys, als càrrecs públics que tenim l'honor de representar-los».