Anar divendres disfressat al Barris Nord té premi

Anar divendres disfressat al Barris Nord té premi| Redacció – Fotografia: Bandelpal

 

El Força Lleida ha organitzat per aquest divendres un concurs de disfresses al Barris Nord. A més, totes les persones que vagin disfressades al partit contra el Burgos tindran un 50% de descompte en l'entrada.

Totes les persones que vulguin aconseguir al premi de concurs només han de venir al Barris Nord disfressats i dirigir-se al photocall del concurs (als costat dels torns d'entrada) on els fotògrafs del club els faran la foto per poder participar. Totes les fotografies es penjaran en un àlbum al facebook del club i la més votada (m'agrada) serà la guanyadora.
 
El premi consta de dos sopars al restaurant O Sole Mio, 2 sessions d'SPA al Gimnàs EKKE i un polo del Força Lleida dedicat pels jugadors del primer equip.
 
Bandelpal animarà el partit
L'Associació de percussió de Balaguer Bandelpal animarà el partit de divendres. El grup, amb més de 20 integrants, amenitzarà els minuts previs al matx a l'entrada del pavelló, per desplaçar-se més tard a l'interior i ajudar a l'equip a sumar una victòria molt necessària per lluitar pels play-off.