Sense Categoria

Publiquen el vídeo on Ana Júlia confessa com va matar el petit Gabriel

Avatar
  • novembre 5, 2018
  • 2 min read

Ana Julia Quezada surt de les dependències policials després de confessar que va matar el menut Gabriel | CatalunyaDiari.cat
 

Ana Julia Quezada torna a estar en boca de tothom. Després que el passat mes de març es tanqués el relat amb Ana Julia confessant haver assassinat el menut de Níjar, a Almeria, ara 'Espejo Público' ha tret a la llum el vídeo on aquesta revelava els fets. Al vídeo, així mateix, s'hi pot veure una assassina notablement afectada i explicant, entre llàgrimes i fil per randa, com es va desfer del cadàver del petit. 

 

Ana Julia Quezada i la seva confessió 

El que més crida l'atenció de tot plegat, però, és la relació existent entre Ana Julia i el duríssim succés de Diana Quer. I és que la Unitat Central Operativa (UCO) ha tornat a saltar a la palestra en ser l'equip especial escollit per dur a terme la recerca de proves de la mort del menut Gabriel. 

 

 

 

Investigacions i equips de recerca a banda, el vídeo és d'allò més revelador. La dona, que va confessar durant més de dues hores després de ser detinguda, s'emocionava i confessava entre llàgrimes com s'havia desfet del menut. «El vaig veure allà jugant amb un pal i li vaig dir: 'Vine!. Puja al cotxe i vine amb mi a Rodalquilar, que vaig a pintar i t'hi porto'», confessava Ana Julia Quezada que li havia dit al menut el dia de la seva mort mentre al·legava: «Aleshores vam anar a Rodalquilar».

 

És en aquest mateix punt on, de fet, Ana Julia pateix un recés important i s'eixuga les llàgrimes. Finalment, la parella del pare del menut Gabriel Cruz acaba explicant què va passar i admet que va ser ella qui va matar el menut.                   

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *