Sense Categoria

El Govern autoritza l’ampliació de la plantilla de Bombers de la Generalitat

LleidaDiari
  • juliol 19, 2022
  • 2 min read
El Govern autoritza l’ampliació de la plantilla de Bombers de la Generalitat

El Govern ha acordat aquest dimarts autoritzar l'ampliació de la plantilla de bombers en 154 places. L’ampliació es durà a terme a través de la incorporació a la plantilla fixa dels bombers de personal que fins ara exercia funcions temporals.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

El canvi es farà efectiu el 15 de desembre de 2022, quan finalitzin els contractes de l’actual programa temporal. Segons ha informat el Departament d’Interior, aquesta ampliació «serà fonamental per a la implantació del canvi de model forestal i la gestió operativa i tècnica en situacions d’emergències de risc climàtic».

 

 

L’extensió de la plantilla també servirà per millorar la realització de totes les accions i tasques de caràcter tècnic i operatiu del Pla estratègic de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments per al període 2017-2022. Els perfils professionals incorporats són auxiliars administratius, tècnics especialistes en manteniment d’helicòpter, tècnics especialistes operadors de control, oficials de primera prevenció activa forestal, tècnics especialistes en so i imatge, tècnics especialistes adscrits al Grup d’Actuació Forestal i conductors de vehicles lleugers i pesants.

 

 

Les 154 places s’incorporen amb la distribució següent: 45 places de personal amb vincle laboral fix, 19 amb vincle administratiu i 90 dotacions més amb vincle laboral amb una durada de 3, 4 o 6 mesos per cada anualitat del programa.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *