Amenacen de mort la família de la menor violada en un centre comercial de Catalunya

La família de la nena d’onze anys que va ser víctima d’una violació grupal per part de sis menors als lavabos del Centre Comercial Màgic de Badalona al novembre de l’any passat, ha denunciat amenaces de mort. Un dels fills ha explicat al ‘Planta Baixa’ que el seu germà ha rebut missatges a través de Whatsapp per part d’un desconegut que li retreu que per culpa seva hi ha un noi tancat en un centre de menors. «Admet que no es coneixen, però que li fa pena i que per aquest motiu el matarà», assegura, «sap on està la seva escola i li diu que a la sortida rebrà dues punyalades». Precisament, va ser aquest germà qui va descobrir què li havia passat a la nena. Per tot plegat, la família ha presentat una segona denúncia.

En l’entrevista, el fill també assenyala que el cas va sortir a la llum arran d’un vídeo gravat pels agressors. «El meu germà arriba i diu que li han explicat a l’escola que corre aquest vídeo», sosté. De fet, lamenta que el seu germà va rebre «burles» per aquest motiu, i que un dels agressors el mostrava a diverses persones perquè se sentia «orgullós». Actualment, els Mossos investiguen els fets, i segons el jove, estan protegint el germà després d’haver estat el receptor d’aquestes amenaces per telèfon.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El testimoni, també admet que la seva família es troba en una posició «dura» i que s’ha plantejat mudar-se a una altra ciutat. També lamenta que aquesta situació «li podria haver passat a qualsevol noia», i espera que el delicte tingui «conseqüències» pels responsables.