Amenaça la seva parella amb un ganivet en ple carrer a Lleida

Una dona intenta defendre's d'una agressió

La Urbana intervé en dues agressions masclistes a Lleida | Pxhere

Una patrulla de la Guàrdia Urbana ha anat aquesta passada nit al carrer Acadèmia de Lleida en rebre un avís d'una discussió entre una parella. Un cop al lloc, els agents han vist un home i una parella que s'interposava entre ell i una dona.

 

Tot seguit, aquesta dona ha denunciat als agents que l'home que estava al lloc, que era el seu marit, l'havia amenaçat amb un ganivet i l'havia agredit donant-li cops a la cara. Els agents han identificat l'home com a P.Y., de 56 anys, de nacionalitat xinesa i veí de Lleida, i davant la denúncia l'han detingut com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Una altra agressió 

D'altra banda, també aquesta passada nit, una patrulla ha anat al carrer Pi i Margall de Lleida en rebre un avís d'una agressió a una dona al carrer. Ha estat una veïna que en sentir crits demanant ajuda ha vist com un home colpejava una dona i ha trucat.

 

Aquesta veïna mentre donava l'avís també ha recriminat el fet a aquest home que ha deixat la dona i ha marxat del lloc en direcció al carrer Salmeron. Tot seguit, els agents han localitzat aquest home al carrer Pallars i, tot que ha sortit corrents en veure la patrulla, l'han pogut aturar ràpidament. Els agents l'han identificat com a E.G.R.S., de 25 anys, nascut a Hondures i veí de Lleida, i en l'escorcoll li han trobat un document a nom d'una dona.

 

La dona es trobava a casa d'un amic amagada

Tot seguit, els agents han pogut localitzar aquesta dona, la qual ha explicat que es trobava a casa d'un amic on havia anat perquè la seva parella, E.G.R.S., l'havia agredit al carrer feia una estona. Davant la denúncia de la dona, els agents han detingut E.G.R.S. com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere.

 

També et poden interessar…