Societat

Nou cop d’Amazon als seus treballadors: Confirma milers de nous acomiadaments

El gegant del comerç electrònic comunicarà la decisió als treballadors afectats a partir del 18 de gener

Marta Romera
  • gener 5, 2023
  • 1 min read
Nou cop d’Amazon als seus treballadors: Confirma milers de nous acomiadaments

Amazon acomiadarà 18.000 empleats arreu del món, 8.000 més dels que va anunciar al novembre. Així ho ha confirmat el gegant del comerç electrònic en un comunicat, on detalla que les divisions més afectades seran a les botigues –les anomenades ‘Amazon Stores’- i l’àrea de recursos humans. La companyia nord-americana començarà a notificar la decisió als treballadors afectats a partir del pròxim 18 de gener.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

«La revisió de la plantilla per aquest any ha estat més difícil, donada la incertesa econòmica i la ràpida contractació que hem dut a terme durant els últims anys», justifica el conseller d’Amazon, Andy Jassy, en el comunicat. A tot el món la companyia té més d’1,6 milions de treballadors. L’anunci d’Amazon s’afegeix a l’onada d’acomiadaments a multinacionals tecnològiques, com Twitter o Meta, la matriu de Facebook, Whatsapp i Instagram.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *