Sense Categoria

Alumnes de la UdL estrenen el musical ‘Annie’

LleidaDiari
  • desembre 1, 2021
  • 2 min read
Alumnes de la UdL estrenen el musical ‘Annie’

Annie, el conegut musical sobre la història d'aquesta petita òrfena estrenat a Brodway al 1977, arriba a la Universitat de Lleida (UdL) en català de la mà de la seva Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social (FEPTS).

 

El gimnàs del centre serà l'escenari de les representacions programades per al 15 i 16 de desembre propers, a les vuit i les deu del vespre, destinades únicament a la comunitat universitària, prèvia inscripció.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Després del tancament de la universitat per la pandèmia, el deganat de la facultat es va plantejar presentar una activitat per Nadal oberta a la comunitat universitària «que ens tornés a connectar -explica la seua degana, Maria Pau Cornadó- i que impliqués sobretot l'alumnat, qui és qui més ho va patir».

Alumnes de la UdL estrenen el musical ‘Annie’

La Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social estrena 'Annie' | UdL

.

 

Posar fil a l'agulla perquè Annie s'estreni abans de les festes nadalenques

Així, des del passat setembre, professorat de la menció d'Educació Musical del grau en Educació Primària va posar fil a l'agulla perquè Annie s'estreni abans de les festes nadalenques. «El seu argument -explica un dels seus artífexs, el professor de la UdL i músic, Antoni Tolmos- té una gran connotació educativa que el vincula amb els nostres graus, a més de ser un musical preciós”.

 

A més de Tolmos, la direcció musical ha anat a càrrec de Jordi Cano, Berta Aguilar i Berta Fernández, docents de la FEPTS, mentre que de la direcció escènica se n'ha ocupat Ramon Molins, actor, director i dramaturg, cofundador de la companyia Zum-Zum Teatre. L'elenc artístic el formen 35 persones entre actrius, actors i intèrprets musicals, la majoria alumnat femení de la menció d'Educació Musical, tot i que també hi ha estudiants d'altres graus així com els professors Antoni Tolmos i Jordi Canó, al piano i la bateria, respectivament. La cançó emblemàtica del musical Annie, Demà (Tomorrow) 'protagonitza' la felicitació de Nadal del centre.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *