Sense Categoria

L’Alt Urgell acull la primera edició del Festival Jazz-Folk del Pirineu

LleidaDiari
  • juny 29, 2021
  • 2 min read
L’Alt Urgell acull la primera edició del Festival Jazz-Folk del Pirineu

Els Set Inferns és el primer Festival de Jazz-Folk del Pirineu. La iniciativa respon a la necessitat dels diferents artistes i amants de la música de trobar-se, compartir i gaudir. En aquesta primera edició del festival ens trobareu a la comarca de l'Alt Urgell, a la petita població de Bellestar.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Aquest Festival tindrà lloc el dissabte 31 de juliol de 2021, quan el municipi s'omplirà d'artistes, amants de la música, amants de la dansa, i entusiastes pel jazz i el folk.

 

L’Alt Urgell acull la primera edició del Festival Jazz-Folk del Pirineu

L'Alt Urgell acull la primera edició del Festival Jazz-Folk | LleidaDiari.cat

 

Diferents activitats durant la jornada

Durant el dia es podrà gaudir de diferents concerts d'estils musicals diferents, de la petita fira de música, on músics del territori mostraran els seus instruments tradicionals. D'altra banda, també es podran tastar algunes cerveses artesanes de proximitat, així com de les interessants propostes gastronòmiques locals. Es disposarà al llarg de la jornada, servei de barra, de pàrquing i de zona d'acampada.

 

A més a més, també hi ha programat que s'imparteixin tallers formatius de diferents temàtiques per part de músics professionals amb una gran trajectòria professional. Tot això es farà des d'un entorn molt privilegiat, aquest petit poble dels Pirineus.

 

El públic tindrà diferents canals de participació, des d’una implicació directa a través dels tallers de format reduït, la interacció a través dels tallers i concerts de danses, o simplement, poder gaudir dels concerts de diferents estils musicals. 

 

El projecte ha estat desenvolupat des de l'Associació Els Set Inferns, formada per un equip voluntari de diferents localitats pirinenques.  L'objectiu d'aquest treball col·lectiu ha estat el de crear un espai on artistes i públic puguin compartir experiències, música, cultura i gastronomia.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *