Alpicat escalfa motors per a celebrar el seu Carnaval els dies 3 i 9 de març

Carnaval 2018

Imatge del Carnaval 2018 a Alpicat | LleidaDiari.cat

 

Alpicat ja coneix el programa complet d'actes per al Carnaval Infantil i per a la Gran Rua de Carnaval, previstes pel diumenge 3 i pel dissabte 9 de març, respectivament. Començant pel Carnaval Infantil, s'iniciarà a les 17.30 hores des del davant de l'Ajuntament i inclourà una cercavila i animació infantil amb Sac Espectacles, a més d'un berenar per a tothom que vagi disfressat.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Pel que fa a la Gran Rua, inclourà la desfilada de Carnaval, amb les carrosses i les comparses que participen al 8è Concurs, a més de tots aquells que vulguin gaudir de la festa. Així, tots els participants estan convocats per concentrar-se de 17.00 a 17.30 hores a l'esplanada del carrer d'Enric Granados (davant de la Biblioteca). El recorregut s'iniciarà a les 17.30 hores i acabarà davant de la sala La Unió.

 

Premis de la Rua de Carnaval

Allí es farà la segona part de la festa, amb el lliurament dels premis de la Rua de Carnaval, el ball de disfresses amb el Grup 43 i un sopar a base d'entrepans i refrescos per a tothom que vulgui allargar la gresca. L'entrada a la festa és gratuïta i els tiquets per al sopar es vendran a un preu de cinc euros els dies 6 i 7 de març, de 17.00 a 20.00 hores, a la Sala Jove de La Unió, al carrer Major, 24. El Carnaval d'Alpicat està organitzat per l'Ajuntament amb la col·laboració de la Comissió de Festes, l'Associació de Veïns i Joves d'Alpicat i l'Associació Cultural de Dones d'Alpicat. Podeu trobar més informació i consultar les bases del concurs a: www.alpicat.cat/carnaval.

Carnaval

Imatge del Carnaval 2018 a Alpicat | LleidaDiari.cat

 

 

Els camins escolars segurs d'Alpicat

El passat mes de desembre, l'Ajuntament d'Alpicat va finalitzar la construcció d'un camí escolar que té com a finalitat fer més segur el trànsit a peu dels alumnes de l'Escola Doctor Serés i de l'Institut d'Alpicat. És amb aquest objectiu que en total s'han instal·lat 25 senyals verticals que adverteixen als conductors del pas dels nens i nenes en direcció als centres escolars, i a la vegada també s'han pintat franges blaves en els passos de vianants per orientar els alumnes a seguir el camí més segur.