Alpicat acull la segona edició del Cicle de Teatre per a tots els públics

Imatge de la presentació del Cicle de Teatre d'Alpicat | LleidaDiari.cat

 

L'Ajuntament d'Alpicat presenta el segon Cicle de Teatre per a tots els públics, que inclourà tres espectacles que es podran veure d'aquí a finals d'any a La Unió. El responsable de la programació cultural, Jordi Escuer, que ha destacat la «gran qualitat de les obres», que tindran com a protagonistes Miscel·lània Teatre, Dàmaris Gelabert i Zum Zum Teatre. Cal recordar que el primer dels espectacles serà gratuït, mentre que en els altres dos el preu de l'entrada serà de tres euros i les localitats es podran adquirir de manera anticipada a La Unió la setmana prèvia a la representació. Les representacions es faran, en tots els casos, a les 18.00 hores a La Unió. La primera cita arribarà aquest diumenge 29 d'octubre amb l'espectacle '36 polzades', a càrrec de Miscel·lània Teatre. Es tracta d'una comèdia familiar, sense parla, amb banda sonora original, projecció audiovisual i per a públic familiar. En ella, un dia de tempesta, un personatge peculiar entra a casa i s'hi troba una sèrie d'entrebancs. Decidit a relaxar-se veient la televisió, un curtcircuit farà que tingui una fantasia amb una noia d'un altre planeta.

  

 

 

La segona representació arribarà el diumenge 26 de novembre amb 'Canta! Cantar ens uneix', amb la cantant pedagoga i musicoterapeuta Dàmaris Gelabert, que s'ha convertit en els darrers anys en el referent infantil musical per excel·lència. Les cançons de la Dàmaris tenen un clar objectiu educatiu, per a l'adquisició d'hàbits i rutines, per reforçar aprenentatges bàsics i transmetre missatges i valors positius.

 

El cicle acabarà el dissabte 16 de desembre amb 'La gallina dels ous d'or', una producció de Zum Zum Teatre que es planteja qüestions com ara què vol dir ser ric o ser pobre o en què consisteix l'avarícia. Durant l'obra, s'explica la història de dos pobres grangers que tenien el costum d'acollir totes les aus que arribaven extraviades a la seva granja. Un dia va arribar una gallina que va canviar la seva sort, una gallina de plomes molt blanques que ponia un ou d'or cada dia. La riquesa va donar lloc a l'avarícia i la felicitat es va convertir en la desgràcia que va destruir la vida dels dos grangers.

Cartell del cicle de teatre d'Alpicat

Cartell del cicle de teatre d'Alpicat | LleidaDiari.cat