Edició 2020

Alpicat acollirà la primera jornada escolar d’esport unificat

  • abril 28, 2022
  • 2 min read
Alpicat acollirà la primera jornada escolar d’esport unificat
Alpicat acollirà la primera jornada escolar d’esport unificat

Alpicat serà l'escenari, aquest divendres 29 d'abril, de la primera de les Jornades Escolars d'Esport UNIFICA'T que se celebraran a Catalunya.

 

Es tracta d'una iniciativa organitzada per Special Olympics Catalunya amb el suport de l'Ajuntament d'Alpicat. El projecte aplega alumnes d'un centre d'educació especial i estudiants d'una escola ordinària perquè comparteixin esport, activitat física i hàbits saludables creant un ambient inclusiu en què es normalitzi la convivència entre persones amb discapacitat i sense.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

En el cas d'Alpicat, hi prendran part alumnes de l'Escola d'Educació Especial Llars de Sant Josep de Lleida i l'Institut d'Alpicat, que es trobaran al Parc del Graó d'Alpicat durant tot el matí (de 10.00 a 14.00 hores).

Alpicat acollirà divendres la primera jornada escolar d’esport unificat | LleidaDiari.cat

 

Visita d'alguns esportistes professionals

L'acte comptarà amb la visita d'alguns esportistes professionals, com per exemple jugadors del Força Lleida, a més de la presència confirmada del Lluís Cortés, exentrenador del FC Barcelona femení i actual tècnic de la selecció ucraïnesa de futbol femení.
A més, un dia abans, el dijous 28, es farà la xerrada 'Special Olympics. L'esport inclusiu i unificat a Catalunya'. L'acte tindrà lloc a les 19.30 hores a La Unió, i en tenir places limitades, cal confirmar l'assistència a projectes@specialolympics.cat.

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.