Alpicat acollirà la primera jornada escolar d’esport unificat

Alpicat serà l'escenari, aquest divendres 29 d'abril, de la primera de les Jornades Escolars d'Esport UNIFICA'T que se celebraran a Catalunya.

 

Es tracta d'una iniciativa organitzada per Special Olympics Catalunya amb el suport de l'Ajuntament d'Alpicat. El projecte aplega alumnes d'un centre d'educació especial i estudiants d'una escola ordinària perquè comparteixin esport, activitat física i hàbits saludables creant un ambient inclusiu en què es normalitzi la convivència entre persones amb discapacitat i sense.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

En el cas d'Alpicat, hi prendran part alumnes de l'Escola d'Educació Especial Llars de Sant Josep de Lleida i l'Institut d'Alpicat, que es trobaran al Parc del Graó d'Alpicat durant tot el matí (de 10.00 a 14.00 hores).

Alpicat acollirà divendres la primera jornada escolar d’esport unificat | LleidaDiari.cat

 

Visita d'alguns esportistes professionals

L'acte comptarà amb la visita d'alguns esportistes professionals, com per exemple jugadors del Força Lleida, a més de la presència confirmada del Lluís Cortés, exentrenador del FC Barcelona femení i actual tècnic de la selecció ucraïnesa de futbol femení.
A més, un dia abans, el dijous 28, es farà la xerrada 'Special Olympics. L'esport inclusiu i unificat a Catalunya'. L'acte tindrà lloc a les 19.30 hores a La Unió, i en tenir places limitades, cal confirmar l'assistència a projectes@specialolympics.cat.