Sense Categoria

Almenar apropa la cultura amb la seva biblioteca itinerant

LleidaDiari
  • maig 6, 2022
  • 2 min read
Almenar apropa la cultura amb la seva biblioteca itinerant

Almenar va endegar la setmana el servei de biblioteca itinerant pels diferents carrers del municipi. Així, el servei de lectura s'apropa al veïnat i facilita l'accés als llibres, revistes o còmics per aquelles persones que per falta de temps o problemes de mobilitat, no puguin visitar l'equipament.

 

La iniciativa de la regidoria de cultura i la Biblioteca Ramon Berenguer IV pretén «dinamitzar l'hàbit lector entre els més joves i adults d'Almenar, que poden tenir alguns impediments i frens a visitar la biblioteca», ha assenyalat la regidora de cultura, Dolors Ganau.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Almenar apropa la cultura amb la seva biblioteca itinerant | LleidaDiari.cat

 

Bona rebuda de la biblioteca itinerant

En aquest sentit, Ganau destaca la bona rebuda de la biblioteca itinerant, una setmana després d'arrencar aquest servei dimecres passat al mercat setmanal de la Plaça Catalunya, continuant dijous i divendres al carrer del pati i el carrer Espadós, respectivament. Sobre això, la regidora continua afirmant que «l'objectiu de l'ajuntament és l'impuls de la lectura entre els més joves, que les famílies coneguin el ventall de serveis de la biblioteca i també permetre l'accés a la lectura a la gent gran que té més problemes per visitar l'equipament». Per Ganau, la biblioteca és un equipament «cabdal en la societat», per això i vist l'èxit de la iniciativa, aquest servei itinerant contempla allargar el seu funcionament diverses setmanes més.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *