Sense Categoria

Almatret acull un programa de tallers sobre salut i benestar dirigits a persones grans

LleidaDiari
  • juliol 21, 2022
  • 2 min read

La Sala de Ball d'Almatret ha acollit aquest dilluns el primer dels sis tallers sobre benestar organitzats per l'equip d'atenció primària de l'EAP Seròs. La iniciativa 'Esbargim-nos', que s'estrena a Almatret, busca millorar la qualitat de vida de les persones majors de 65 anys que viuen soles. Per aquest motiu, es tractaran temes com l'alimentació, l'autoconeixement, els serveis de Salut al seu abast, possibles riscos a la llar i pautes per sentir-se més segurs al domicili.

 

Una desena de persones han assistit a la primera de les sessions, que es duran a terme els dies 25 de juliol, 1, 8 22, i 29 d'agost a les 9:30 del matí. La treballadora social del centre d'atenció primària de Seròs ha realitzat un treball informatiu previ als tallers, contactant amb totes les persones que responien al perfil per formar part de l'activitat. Els tallers aniran a càrrec de la treballadora social, la dietista – nutricionista i la psicòloga referent de Benestar i Salut Comunitària del CAP de Seròs.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Almatret acull un programa de tallers sobre salut i benestar dirigits a persones grans | LleidaDiari.cat

 

Actualment, Almatret té 310 habitants, dels quals prop del 40% tenen més de 65 anys. L'Ajuntament d'Almatret para especial atenció a les necessitats de la població i per aquest motiu ha ofert tota la col·laboració possible per posar en marxa aquest projecte. El consistori destaca també la qualitat humana i professional de tot l'equip de l'atenció primària que treballa a l'EAP Seròs i ofereix servei a Almatret. El
mateix equip d'atenció primària dona servei a Seròs, Aitona, Massalcoreig, La Granja d'Escarp i Maials.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *