Oferta de feina: Treuen a licitació aquest bar municipal del Segrià

L’Ajuntament d’Almacelles ha tret a licitació la gestió i explotació del bar del centre cultural ‘El Casal’, «un edifici polivalent situat enmig del poble i on cada dia acudeixen desenes de persones, pares, mares i alumnes de l’Escola de Música, a les exposicions o al cine i que demanden servei de bar, cafeteria i restaurant», explica Vanesa Olivart, alcaldessa d’Almacelles.

Per a la primera edil del consistori, «és una bona oportunitat per posar en marxar un negoci a la vila i, a més, la contractació contempla millores atractives per als licitadors, com la rebaixa de 700 a 600 euros del lloguer del local per a l’adjudicatari final».

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El bar d’El Casal es va tancar el 2019

El bar d’El Casal es va tancar el 2019 i ara el consistori almacellenc ofereix un nou contracte per a les empreses licitadores. El cànon mensual serà de 600 euros, la durada del contracte de 3 anys amb una pròrroga de dos, i el pressupost base de la licitació és de 726.000 euros, IVA inclòs. L’empresa licitadora, segons el contracte, s’haurà d’encarregar dels serveis de bar, cafeteria i restaurant, i també de la neteja de les instal·lacions a disposició del bar.

L’edifici d’El Casal és un espai polivalent, acull l’Escola Municipal de Música, l’Associació de Mestresses de Casa, s’hi organitzen exposicions i activitats culturals i també hi ha un cine. Segons l’alcaldessa, Vanesa Olivart, “és un espai municipal on es fan moltes activitats i, per tant, un lloc de socialització que amb servei de bar, cafeteria i restaurant guanyaria amb escreix”.