Almacelles reforça el manteniment de les piscines

L’Ajuntament d’Almacelles continua treballant per mantenir les piscines municipals en les millors condicions possibles, i, a partir d’aquest dijous, reforçarà amb personal de la brigada el recinte, per tal de fer-ne el manteniment. Igualment, a partir de la setmana vinent, el consistori almacellenc podrà destinar més efectius de la brigada municipal i de manteniment per tenir cura d’aquest espai, després que bona part del personal municipal es reincorpori després de les vacances d’estiu.

 

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

 

Aquesta setmana, el consistori també ha reparat el clorador de les piscines, que s’havia espatllat en els darrers dies. Es tracta del sistema elèctric que s’encarrega de la desinfecció de l’aigua.

 

Imatge de la zona infantil que hi ha a les piscines d'Almacelles.

Imatge de la zona infantil que hi ha a les piscines d'Almacelles. | LleidaDiari.cat

 

La brigada sumarà personal després de les vacances

Així mateix, està previst que el pròxim dilluns, 22 d’agost, es reincorporin a la brigada municipal i al servei de manteniment totes les persones que es trobaven de vacances, de manera que l’Equip de Govern preveu reforçar, de cara a la setmana vinent, el personal que s’encarrega del manteniment de les piscines municipals.

 

De fet, des de principis d’aquest estiu, ja hi ha tres persones de la brigada que cada matí condicionen el recinte de les piscines. Tot i això, a causa de les elevades temperatures i a l’ús intensiu que s’està fent aquest any del recinte de les piscines d’Almacelles, cal continuar incrementant el servei de manteniment i neteja d’aquest espai diàriament, i intensificar-lo encara més tan bon punt sigui possible, a partir d’aquest dijous, i encara més la setmana vinent.

 

En aquest sentit, el consistori almacellenc ja va reforçar la brigada municipal, ara fa uns mesos, amb una nova contractació per garantir el bon funcionament d’aquest espai. Igualment, abans d’encetar la temporada de piscines d’enguany, el consistori va dur a terme les tasques de manteniment de l’espai, consistents en pintar, fer una plantació i cura de la gespa i de la resta de la jardineria d’aquestes instal·lacions municipals.