Almacelles incrementa el nombre de places d’aparcament per a discapacitats

Aparcament a Almacelles

Imatge d'un aparcament a Almacelles | LleidaDiari.cat

 

L’Ajuntament d’Almacelles ha incrementat el nombre de places d'aparcament per a discapacitats. Concretament, segons han anunciat a través del consistori, s'han habilitat dues places més a la zona de la Rambla de Catalunya d'aquesta localitat del Segrià.

 

Tanmateix, els tècnics de l'ajuntament han procedit al repintat d’algunes places d’aparcament per a discapacitats ja existents en diferents punts del municipi. Amb totes aquestes tasques de manteniment i d'ampliació de places l'ajuntament mostra el seu compromís per a facilitar el transport i la mobilitat de les persones amb discapacitat. 

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Novetats de mobilitat importants a Lleida

L'Ajuntament de Lleida ha obert aquest dijous al migdia el pas directe des del carrer Príncep de Viana cap al pont del mateix nom, sense haver de fer una volta a l'illa de la plaça Ramon Berenguer IV. Aquest canvi, que ha estat possible després del trasplantament de dos castanyers completat fa uns dies, suposa una important millora de la mobilitat, ha destacat el paer en cap, Fèlix Larrosa, després de visitar les obres.

 

«Alguns ciutadans em comentaven que estaven esperant aquesta operació d'obertura cap al pont de Príncep de Viana perquè era una obra pendent de fa anys i agraïen que s'hagi dut a terme. Estem contents que la ciutadania entengui que les actuacions que fem són sempre per la millora de la qualitat de vida i també per ordenar i guanyar en termes de mobilitat», ha afirmat l'alcalde. «Els veïns del centre que es vulguin desplaçar cap als barris del marge esquerre com la Bordeta i Magraners tindran via lliure i els veïns d'aquests barris o de fora de la ciutat que accedeixin al centre, també», ha afegit Larrosa, que ha estat acompanyat a la visita pel regidor d'Hàbitat Rural i Sostenibilitat, Joan Queralt.

 

Aquest dijous ha quedat obert el pas amb un carril, a falta de completar les tasques de senyalització i regulació semafòrica per poder deixar ja els dos carrils oberts en direcció al pont a partir de demà. Serà també demà quan els vehicles provinents del pont podran fer el gir a l'esquerra cap a la Rambla Ferran. Després d'aquestes obres, tot el tram de Príncep de Viana entre Prat de la Riba i l'estació passarà a tenir dos carrils per sentit.