Comarques

La localitat lleidatana que captura més 1.000 coloms mitjançant una prova pilot

Marta Romera
  • octubre 5, 2022
  • 1 min read
La localitat lleidatana que captura més 1.000 coloms mitjançant una prova pilot

L’Ajuntament d’Alcoletge ha capturat 1.043 coloms durant un mes a través d’una prova pilot posada en marxa amb l’objectiu de combatre la gran proliferació d’aquesta espècie al municipi. El control s’ha dut a terme en diferents indrets de la població, identificats prèviament, per tal de realitzar les captures.

Cal destacar que aquestes aus estan causant molèsties als veïns i veïnes pels residus que deixen, principalment, a les teulades de les cases. Per aquest motiu, es va posar en marxa la prova pilot, que des del consistori es valora positivament pels resultats aconseguits i es preveu continuar amb l’actuació, ja que la població de coloms ascendeix als 4.000 exemplars.

 

Les captures es fan seguint tots els protocols i les normatives establertes. En aquest sentit, des de l’Ajuntament agraeixen la col·laboració del veïnat, que ha permès l’actuació en les seves cases particulars.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *