Almacelles es prepara per a un cap de setmana ple d’emoció amb 2 de les seves fires

Almacelles es prepara per a un cap de setmana ple d’emoció amb la celebració de la VIII Fira de la Il·lustració i la IV Fira Tasta’m. Aquest esdeveniment únic tindrà lloc els dies 20 i 21 de maig i presentarà una àmplia oferta d’expositors, artesans, espectacles i actuacions per a tots els assistents.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La VIII Fira de la Il·lustració comptarà durant dos dies amb el Mercat de la Il·lustració, espectacles de carrer, cercaviles i molt més. Per la seva banda, la IV Fira Tasta’m oferirà una experiència gastronòmica irresistible. Els assistents tindran l’oportunitat de tastar i descobrir una gran varietat de productes artesanals i delicioses especialitats locals. A més a més, es realitzaran degustacions de productes de proximitat i aliments de quilòmetre zero i demostracions culinàries i xoucookings, entre els quals destaca el que durà a terme Arnau París, guanyador de Masterchef 9 i copresentador del programa ‘Cuines’.

 

Durant aquest cap de setmana ple d’activitats, els visitants gaudiran d’un programa divers i emocionant. Hi haurà espectacles itinerants, actuacions musicals i conta-contes infantils per entretenir a tota la família. A més a més, en commemoració del Dia Mundial de les Abelles, es realitzaran tallers infantils de fabricació d’espelmes.

Els actes de dissabte

La Fira de la Il·lustració i la Fira Tasta’m començaran aquest dissabte, 20 de maig a les 10 hores amb l’obertura oficial, seguida d’un espectacle itinerant titulat ‘Bon dia, afrancesats!’. A mesura que el dia avanci, es duran a terme diverses activitats com música en viu, tallers infantils, demostracions culinàries i actuacions artístiques, entre les quals destaca la de l’artista Neus Mar, amb l’espectacle ‘Cançons per canviar el món’. La jornada culminarà amb un sopar popular i una actuació del grup de versions ‘La Movida’ a les 22.30 hores.

 

Els actes de diumenge

El diumenge, 21 de maig, l’esdeveniment continuarà amb la segona edició de la Caminada de la Il·lustració a favor d’AFANOC i, en acabar, hi haurà un esmorzar solidari per a les persones participants en la caminada. Durant tot el dia, els assistents podran gaudir de música en viu, espectacles itinerants, conta-contes i una exhibició culinària a càrrec d’Arnau París, guanyador de Masterchef 9 i copresentador del programa ‘Cuines’ de TV3. La fira tancarà les portes a les 20:00 hores amb la cloenda a càrrec de Maria Herrero de Cal Micalet.

 

A més de totes aquestes activitats, els més petits tindran el seu propi espai al Racó Infantil, on podran gaudir de jocs de taula gegants de forma gratuïta i atraccions infantils ecològiques de pagament. També hi haurà una mostra d’oficis antics i una exposició d’eines antigues i del camp titulada ‘Les coses de l’avi’.