Sense Categoria

INNOCENTADA: Alguaire acollirà les pistes d’esquí de neu artificial més grans de Catalunya

Avatar
  • desembre 28, 2019
  • 2 min read

Innocentada de LleidaDiari.cat | LleidaDiari.cat

El secretari d'Infraestructures i Mobilitat de Catalunya, Isidre Gavín, ha anunciat aquest dissabte que el Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya estudia la possibilitat d'instal·lar unes pistes d'esquí de neu artificial prop de l'Aeroport d'Alguaire de cara l'any 2021.

 

Segons ha explicat Gavín, es tractarien de les pistes de neu artificial més grans de Catalunya i podrien comptar amb un recorregut esquiable de fins a 20 quilòmetres, que s'ubicarien als voltants de la infraestructura aèria del Segrià. D'aquesta forma, la Generalitat espera poder atraure més turistes a la demarcació de Lleida després que el turoperador Thomas Cook anunciés la seva retirada d'Alguaire.

 

Un projecte que encara es troba en una fase molt inicial

En aquest sentit, Gavín ha assegurat que: «És un projecte que encara es troba en una fase molt inicial, però que compta amb diversos patrocinadors interessats i que estarien disposats en convertir Lleida en la capital del turisme d'interior i muntanya de Catalunya». Preguntat per l'afectació que podria tenir aquest nou projecte per a les pistes d'esquí del Pirineu, des del Departament de Territori consideren que ambdues ofertes turístiques «són compatibles» i que, de fet, «no faríem més que augmentar l'atracció turística a la demarcació de Lleida».

 

Així doncs, la idea és seguir potenciant els vols procedents d'altres països estrangers interessats en el turisme de neu i oferir una opció més per aquells que, o bé no tenen la possibilitat de viatjar fins a les pistes del Pirineu, o que prefereixen estar més a prop del nucli urbà de la ciutat. Finalment, Gavín ha volgut tranquil·litzar al sector de la neu del Pirineu i ha advertit que «no es tracta de fer la competència a ningú, sinó de sumar esforços entre tots».

 

També et poden interessar…

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *