Comarques

Alcoletge licita les obres de cobriment de dos dipòsits municipals d’aigua

És el pas previ a la construcció de les dues pistes de pàdel del municipi

Marta Romera
  • novembre 24, 2022
  • 2 min read
Alcoletge licita les obres de cobriment de dos dipòsits municipals d’aigua

L’Ajuntament d’Alcoletge ha tret a licitació les obres per cobrir dos dipòsits soterrats d’aigua del municipi, que es troben a la part sud de la població. De fet, es tracta de l’actuació prèvia i necessària per a la construcció de dues pistes de pàdel i una pista multiesportiva, ja que se situaran a sobre d’aquestes construccions.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Amb un pressupost de 237.567 €, l’actuació requereix resoldre els problemes d’estanquitat dels equipaments perquè sigui possible la seva utilització, així com el seu cobriment per disposar de més espai en una de les zones de gran activitat lúdica del municipi, com és el complex esportiu. Es preveu que les adequacions duraran dos mesos i posteriorment es podrà començar amb la implantació de les pistes de pàdel i la multiesportiva.

 

La construcció de les dues pistes de pàdel és una de les propostes més votades pel veïnat en els pressupostos participatius del 2020. Aquest equipament permetrà finalitzar el complex esportiu del municipi.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *