Alcarràs selecciona dos joves per a la tercera edició del Projecte Brigada Jove

Imatge del cartell

Imatge del cartell | LleidaDiari.cat

 

L'Ajuntament d'Alcarràs ha obert aquest dimecres el procés de selecció de dues places dirigides al jovent d'entre 16 i 20 anys del municipi per a donar suport a la Brigada Municipal durant el període estival. La iniciativa s'emmarca dins la tercera edició del Projecte Brigada Jove 2019 que pretén oferir formació als nois i noies introduint-los al món laboral mitjançant un contracte de treball temporal amb la finalitat de crear ocupació entre la població jove.

 

El jovent que vulgui participar en aquesta convocatòria ha d'estar empadronat al municipi, haver complert els 16 anys i no excedir dels 20 a la data de presentació de les sol·licituds, a més a més d'haver-se inscrit a la borsa de treball de l'Ajuntament d'Alcarràs, entre altres condicions que es poden trobar a les bases reguladores del projecte.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

El contracte de treball per obra i servei tindrà lloc del 25 de juny al 10 de setembre

El contracte de treball per obra i servei tindrà lloc del 25 de juny al 10 de setembre i estableix una jornada laboral de 37,5 hores setmanals, amb un horari flexible d'acord amb les necessitats de la feina. Les persones interessades tenen temps de presentar les sol·licituds fins al 29 de maig al registre general de l'Ajuntament i en horari d'atenció al públic. Un cop finalitzat el termini d'inscripcions i verificat el llistat d'admesos, es durà a terme un sorteig a través del qual s'escollirà les dues persones que formaran part del projecte.

 

Durant el temps que duri el contracte es realitzaran diferents activitats de caràcter formatiu determinades pels serveis tècnics municipals d'acord amb els objectius del projecte Brigada Jove 2019. Així mateix, el personal de l'Ajuntament assessorarà els joves i en supervisarà els resultats amb l'objectiu d'assegurar l'aprofitament formatiu i el creixement personal dels participants. El projecte compta amb el suport i la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i, segons explica la tècnica dinamitzadora de Joventut de l'Ajuntament d'Alcarràs, Victòria Parrot, «té molt bona acollida entre la població jove i ha despertat l'interès d'altres municipis».

 

També et poden interessar…