Alcarràs reclama mesures «urgents» en la recollida de la brossa

L'Ajuntament d'Alcarràs lamenta la manca d'eficàcia del Consell Comarcal del Segrià, organisme competent en la gestió dels residus del municipi, ja que no està realitzant la recollida de la brossa de manera diligent; un fet que comporta greus problemes d'acumulació de brossa i sobresaturació dels contenidors a la població. Davant d'aquesta situació, el consistori ha explicat que ha traslladat el seu malestar en reiterades ocasions a l'ens comarcal, qui n'és el responsable directe del servei, i també ha fet arribar les queixes a la mateixa empresa gestora, però ha lamentat que ni l'empresa ni el mateix Consell Comarcal estan donant la resposta ràpida i efectiva que se'ls reclama.

 

Tant és així que, aquest dissabte, 13 d'octubre, després de diversos requeriments i davant de la inacció de l'ens competent, ha estat el mateix consistori que ha incidit directament perquè l'empresa gestora procedeixi a recollir tota la brossa que s'acumulava en diversos carrers i punts del municipi. El consistori alcarrassí exigeix al Consell Comarcal que garanteixi el bon funcionament del servei, sobretot abans de la imminent entrada del sistema de recollida de residus porta a porta, prevista per desembre i que ja està en funcionament en altres municipis.

 

Oferta de feina a Alcarràs

Alcarràs ofereix tres llocs de feina. Concretament, busca un educador o educadora social, un educador social o mestre, i un administratiu o administrativa. El contracte que s'oferta és de sis mesos, amb el 100% de la jornada, és a dir, de 37,5 hores setmanals. Pel que fa al sou, segons es detalla en l'oferta, serà segons conveni; i la incorporació dels candidats en les diferents vacants, el proper 30 d'octubre. És per això, que l'últim dia per entregar els currículums de les persones interessades en l'oferta de treball serà el dia 16 d'octubre, fins a les 14.00 hores.

 

Les persones aspirants a qualsevol de les ofertes de treball han de complir una sèrie de requisits:

– Estar inscrit com a beneficiari del Programa Garantia Juvenil a Catalunya.

– Estar inscrit com a demandant d'ocupació no ocupada (DONO) al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

– Tenir en possessió de la titulació requerida pel lloc vacant.

– Tenir el certificat C1 de català.

– No haver participat mai en cap convocatòria anterior, ni estar contractat per un altre programa de Garantia Juvenil.