Alcarràs busca un educador social, un mestre i un administratiu

Cartell que s'ha difós a Alcarràs per buscar els tres candidats.

Cartell que s'ha difós a Alcarràs per buscar els tres candidats. | LleidaDiari.cat

 

Alcarràs ofereix tres llocs de feina. Concretament, busca un educador o educadora social, un educador social o mestre, i un administratiu o administrativa. El contracte que s'oferta és de sis mesos, amb el 100% de la jornada, és a dir, de 37,5 hores setmanals. Pel que fa al sou, segons es detalla en l'oferta, serà segons conveni; i la incorporació dels candidats en les diferents vacants, el proper 30 d'octubre. És per això, que l'últim dia per entregar els currículums de les persones interessades en l'oferta de treball serà el dia 16 d'octubre, fins a les 14.00 hores.

 

Les persones aspirants a qualsevol de les ofertes de treball han de complir una sèrie de requisits:

– Estar inscrit com a beneficiari del Programa Garantia Juvenil a Catalunya.

– Estar inscrit com a demandant d'ocupació no ocupada (DONO) al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

– Tenir en possessió de la titulació requerida pel lloc vacant.

– Tenir el certificat C1 de català.

– No haver participat mai en cap convocatòria anterior, ni estar contractat per un altre programa de Garantia Juvenil.

 

Les persones que compleixin tots els requisits poden optar a aquest lloc de feina. Si és així, els candidats poden enviar el seu currículum i una còpia no compulsada de la titulació, certificats, cursos i la vida laboral de cada persona a través d'una instància Genèrica. Els interessats tenen dos opcions, tramitar-ho a través de la seu electrònica i transparència de la pàgina web de l'Ajuntament d'Alcarràs, o bé presencialment, a la seu de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà del Consistori alcarrassí.

 

Altres ofertes de feina a Lleida

Però Alcarràs no és l'únic ajuntament que en aquests moments busca personal. L'Ajuntament de La Granja d'Escarp també ha obert dues convocatòries laborals. En aquest cas, busca un administratiu i un altre d'agutzil. Els candidats poden presentar les seves candidatures fins al proper 25 d'octubre.

 

I l'establiment comercial Agustí Mestre també ha anunciat a través de les seves xarxes socials que busca gent per cobrir la campanya de Nadal. En aquest cas, tant els horaris, com el perfil del personal en qüestió és molt divers.