Comarques

Alcarràs celebra els 30 anys de la Fira del Comerç i del Rebost

Marta Romera
  • octubre 20, 2022
  • 2 min read
Alcarràs celebra els 30 anys de la Fira del Comerç i del Rebost

Alcarràs celebrarà el pròxim diumenge dia 23 d’octubre la trentena edició de la Fira del Comerç i del Rebost, un certamen consolidat a la capital del Baix Segre i que en la present edició compta amb un total de 86 comerços i empreses de serveis que exposaran els seus productes de qualitat i proximitat. Hi haurà 98 carpes que es podran visitar des de les 10:30 fins a les 20:30 hores.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

«Els comerços i expositors són de productes de rebost en l’àmbit de la fruita i la carn de les nostres terres i mostraran les seves confitures, conserves i embotits en una jornada festiva. A més, el dia estarà replet d’activitats i festa», detalla l’alcalde, Jordi Janés, qui afegeix que «per a Alcarràs, aquesta fira és l’oportunitat de donar-se a conèixer els productes de proximitat donar una empenta al teixit comercial i productiu de la nostra vila, així com projectar la fruita i la carn de la nostra terra».

A més a més dels comerços i productors de fruita i carn, la XXX Fira del Comerç i del Rebost també comptarà amb la participació de 8 associacions i 48 empreses de comerç i serveis locals, que tindran les seves carpes. Igualment que l’any passat, durant la jornada les persones visitants podran gaudir d’una exposició de vehicles antics amb camions, tractors, maquinària agrícola, cotxes i motos.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *