L’alcaldessa de Soses es rebaixa el sou i contracta amb els diners una mestra

L'equip de govern de Soses

L'equip de govern de Soses | LleidaDiari.cat

 

L'ajuntament de Soses preveu contractar una mestra més per l'escola bressol del municipi el curs vinent. Aquesta contractació serà possible gràcies a la reducció en les despeses de personal i sous prevista en el nou cartipàs, aprovat aquesta mateixa setmana.

 

Sandra Marco, alcaldessa de Soses, explica que en total el nou equip de govern reduirà en un 28% les despeses del nou cartipàs si les comparem amb les despeses de l'anterior equip de govern. «La passada legislatura, el cartipàs municipal pujava 71.345 euros anuals. Aquí hi estaven sumats els sous de l'alcalde, d'alguns regidors que també cobraven una assignació fixa, seguretat social, assistència a Plens i juntes, etc. Nosaltres l'hem reduït a 51.326 euros anuals, és a dir, un estalvi de més de 20.000 euros», descriu l'alcaldessa.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

L'alcaldessa preveu cobrir aquesta vacant pel nou curs escolar

Marco a subratllat que aquests diners es destinaran a contractar una nova mestra per l'escola bressol. «Temps enrere ja hi era, però l'anterior equip de govern va decidir prescindir dels seus serveis. Nosaltres creiem molt necessari tornar a incorporar una mestra més a l'escola bressol, tant els pares com l'equip directiu de l'escola així ho han manifestat i per tant, durant el mes d'agost obrirem el concurs per poder dur a terme aquesta nova incorporació», apunta Marco. L'alcaldessa preveu cobrir aquesta vacant pel nou curs escolar que comença a partir del mes de setembre.

 

També et poden interessar…