Sense Categoria

Albert Rivera es posa a tocar el piano al carrer i les xarxes esclaten

Avatar
  • octubre 19, 2018
  • 4 min read
Albert Rivera es posa a tocar el piano al carrer i les xarxes esclaten

 

Una cosa que ha caracteritzat des de sempre Albert Rivera és la facilitat que té per crear polèmica, cridar l'atenció i generar amplis debats a les xarxes socials entre els seus seguidors i detractors. Algunes de les crítiques que li arriben és que sempre busca la «foto ràpida», però no tothom comparteix aquesta opinió. 

 

Fa unes setmanes el vam poder veure arrencant, al costat de la líder de Ciutadans (C's) a Catalunya, Inés Arrimadas, llaços grocs al Maresme, una acció de protesta molt comentada. Aquest cop, però, el polític català ha decidit provar sort tocant un piano als carrers de Madrid, i les xarxes no han tardat a reaccionar amb humor. 

 

Una iniciativa per promoure la pràctica de la música

Naturalment, Rivera no ha portat un piano de casa seva als carrers de la capital espanyola, sinó que la seva presència té a veure amb la iniciativa de la Fundació Jesús Serra, del Grup Catalana Occidental, i el Concurs Internacional de Música Maria Canals. Els instruments han estat col·locats als espais públics amb la intenció de promoure la divulgació i la pràctica de la música, posant-los a disposició dels professionals, dels estudiants de conservatori, però també de qualsevol aficionat que s'animi. 

 

Un d'aquests aficionats ha estat el mateix líder de C's, que enmig d'un grup de gent s'ha animat a tocar una peça al costat d'un altre músic. Molt concentrat en alguns moments, Rivera no ha pogut deixar de somriure, possiblement pensant si ho estava fent bé o no. Els aplaudiments del final, però, semblen indicar que sí, i és que el líder taronja fins i tot ha pogut escoltar un «molt bé» d'entre la multitud. «De moment no plou!», ha exclamat Rivera al final de la peça. 

 

Reaccions de tota mena a les xarxes

Com era d'esperar, la seva acció ha tingut un gran ressò a les xarxes socials, on han estat molts els usuaris que han ironitzat amb les imatges, han aprofitat per carregar-lo, o simplement no han pogut evitar reconèixer la seva sorpresa. «Tens més cara que esquena» o «Ho tens tot» han estat alguns dels missatges que s'han pogut llegir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *