Sense Categoria

Nova línia d’ajuts per a associacions del transport de mercaderies

LleidaDiari
  • agost 8, 2022
  • 1 min read
Nova línia d’ajuts per a associacions del transport de mercaderies

El Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori ha obert una convocatòria de subvencions dotada amb 750.000 euros per de les associacions professionals del sector del transport de mercaderies per carretera. Es tracta d’ajuts que poden anar destinats a la realització d’estudis i activitats per a la millora del sector; activitats de formació; el foment de la internacionalització dels associats i la organització de fires i certàmens; i la realització d’activitats vinculades a la difusió dels projectes que desenvolupa l’associació. Les sol·licituds es poden presentar fins al 15 de setembre a través de l’adreça de tràmits de la Generalitat.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

La resolució es notificarà en un termini màxim de tres mesos. El pagament de la subvenció es tramitarà un cop l’activitat hagi estat executada i justificada. No obstant, es podrà sol·licitar el pagament d’una bestreta del 100% en el moment de formalitzar la sol·licitud. El termini per executar l’activitat és fins al 30 de juny de 2023.

 

A Catalunya operen actualment mes de 20.000 empreses dedicades al transport de mercaderies per carretera, amb una flota total que supera els 50.000 vehicles.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *