Ajustada derrota de l’Handbol Lleida Pardinyes davant un rival directe

Ajustada derrota de l’Handbol Lleida Pardinyes davant un rival directe| Redacció – Fotografia: Eric Altimis

L'Handbol Lleida Pardinyes no ha pogut aconseguir aquest cap de setmana la victòria. Tot i el bon joc dels de la Terra Ferma, els groc-i-negres han perdut contra el O.A.R. Gracia Sabadell, un rival directe en la classificació, per 27 a 28.

L’Handbol Lleida Pardinyes va sortir molt intens, mostrant un gran joc d’atac des del primer moment, que els va permetre anar davant al marcador fins el 6-6 al minut 11.  A partir d’aquest moment la igualtat va ser la tònica dominant, fins que a falta de 2 minuts l’O.A.R. va agafar avantatge de 2 gols amb un jugador més, per marxar al vestidor 12-14.

La segona part va tenir amb una dinàmica semblant d’igualtat i els desajustos defensius dels lleidatans es contrarestaven amb el lideratge ofensiu de Ruben Tardío. Els últims minuts estaven controlats pels de Sabadell que mantenien rendes de 2 i 3 gols, però una reacció groc-i-negra ajustava el partit fins al 27-28 final.