Sense Categoria

L’Ajuntament de Tàrrega contracta 9 persones en situació d’atur

Avatar
  • febrer 24, 2020
  • 2 min read

L’Ajuntament de Tàrrega contracta 9 persones en situació d’atur | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Tàrrega ha contractat nou persones en situació d'atur en el marc del programa Treball i Formació (PANP). Els beneficiaris, que no percebien cap prestació per desocupació, s'han incorporat a les regidories de Serveis Municipals i Esports amb jornada laboral sencera (37,5 hores a la setmana) i contractes de sis a dotze mesos de durada.

 

Es tracta majoritàriament de persones majors de 45 anys que es dediquen a fer tasques d'arranjament, manteniment i millora d'espais i edificis públics. En concret, a la Regidoria de Serveis Municipals, cinc persones beneficiàries del programa s'encarregaran de tasques de jardinera i neteja viària durant mig any i unes altres dues faran manteniment de carrers durant un any. Quant a l'àrea d'Esports, dues persones contractades faran treballs de neteja, consergeria i vigilància a les diferents instal·lacions esportives municipals en el decurs d'un any.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Participen en mòduls formatius a La Solana

Les persones beneficiàries del programa Treball i Formació participen també en diversos mòduls del Centre La Solana en què reben formació transversal en competències digitals bàsiques, com parlar en públic i treball en equip. A més a més, es duran a terme actuacions i formacions concretes per treballar la igualtat de gènere, la no discriminació per qualsevol raó i la protecció del medi ambient.

 

El programa Treball i Formació, antigament conegut com a 'plans d'ocupació', és impulsat des del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), el Fons Social Europeu i el Servicio Público de Empleo Estatal del Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social. Mitjançant els esmentats programes, Tàrrega ha donat feina a una setantena de persones en els últims 9 anys.

 

També et poden interessar…

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *